June 15th, 2009 by Tim

Zondag 14 juni waren we te gast in Scooter’s Drachten, alwaar drummer Bart zijn allerlaatste muziekexamen deed. Samen met zijn drummaatje Frank speelden ze eerst iets met z’n tweeën. Vervolgens kwam de rest van Frank’s band en zweepten ze de kroeg op met hun snelle punk. Verrassend goed, want ze hadden al bijna een jaar niet meer samen gespeeld.
Daarna was het de beurt aan ons, voor eerst sinds de finale van de Kleine Prijs van Fryslân. Het was hard en het was vooral heel erg warm, maar Bart deed zo goed z’n best dat hij van zijn drumleraar een 9 kreeg. De avond werd traditioneel afgesloten met een jamsessie en natuurlijk was onze vriend Dennis er ook, die een rondje meedeed met ‘All Along The Watchtower’. Jammer genoeg konden we het niet te laat maken, de volgende dag moesten om 09:00 in Studio Spitsbergen zitten om ‘Stay’ op te nemen.

clomid, synthroid, zithromax, accutane, celebrex
lasix generic

Leave a Reply